Kompresszor szerviz

 

A Kapitár Kompresszortechnika Kft-nél egy közel 30 éves tapasztalattal rendelkező szervizcsapat várja szíves megkeresésüket. Legyen szó dugattyús, vagy csavarkompresszorról, 350 kW teljesítményig! A minőségi anyagok beszerzését és beszerelését, valamint a szükséges szakértelmet, csak a gyári ALUP szerviz szakemberek tudják biztosítani. Ebben nyújtunk segítséget Önnek!

 

Az Alup kompresszorok mellett szakembereink tapasztalatot szereztek más készülékek komplett karbantartásában is, melyekre vonatkozóan széleskörű tudás- és dokumentumbázis áll rendelkezésünkre. A teljesség igénye nélkül foglalkozunk az alábbi gyártók készülékeivel is: Atlas Copco, Kaeser, Boge, Fini, Fiac, Ceccato, Worthington, Abac, Agre, Chicago Pneumatic, Power System, Schneider, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Sullair, Tamrotor, Compair, Bottarini, Mark, Demag, Mattei és egyéb gyártók kompresszorai.

 

A megbízható szerviztevékenység alapvető szabálya a szakértelem és a gyors reagálási idő. Minden szerviz alaptevékenységét a kompresszorban lévő általános szerviztételek cseréje teszi ki, mely magába foglalja a kompresszorolaj, az olajszűrő, a levegőszűrő és esetenként a szeparátor cseréjét, valamint különféle javítókészletek beépítését. Látogatásainkkor nem csak a kötelező szervizintervallumon belüli feladatokat végezzük el. Minden alaklommal figyelmet fordítunk a gépek általános szemrevételezésére, tisztítására, a hűtők alapos kifuvatására, a terheléses ellenőrzésre, a hálózati nyomásviszonyok ellenőrzésére, a hajtásrendszerek vizsgálatára, az olajszint és a hőfok ellenőrzésére valamint a gépben található tömlők vizsgálatára. Különösen fontosnak tartjuk ügyfeleink üzembiztonságát, így az eseti javítások alkalmával igyekszünk a tőlünk telhető lehető legtöbbet nyújtani.

 

Amennyiben a készülék javítása a helyszínen nem kivitelezhető, a javítás idejére a műhelyünkbe szállított készülék javítási idejére cseregépet biztosítunk, melyet szervizszakembereink teljes körűen tudnak integrálni a szóban forgó légrendszerbe. A kompresszor javítását Pápán található szervizbázisunkon végezzük, ahol a géppel kapcsolatos szinte minden problémát meg tudunk oldani. Ez magába foglalja a főelem (sűrítő, villanymotor) és kiegészítő alkatrészek (csapágy, ékszíj, tömítéskészlet, javítókészlet, szimering, karmantyú, ventilátor, levegőhűtő, olajhűtő, szelep, szenzor, érzékelő, stb.) javítását/cseréjét.

Kapitár Kompresszortechnika telephelye
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz

Szerviz hotline:

+36 20 999 00 55
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz

Szervizcsapatunk

" Cégünk a kezdetektől fogva fő tevékenységének tekinti a kompresszorok tervszerű karbantartását, melyet az Alup Gmbh-val létrejött kapcsolat nagymértékben erősített. A 2010-es évtől megnövekedett szervizmunkák magukkal vonzották a magasabb szintű szervezettséget is, ennek megfelelően fő feladatom a szervizek komplett háttértámogatása, a szervizútvonal szervezéstől kezdve, az anyagbeszerzésen át, a műszaki támogatásig.

 

Négy jól képzett, alapos és profi szervizszakemberemmel karöltve igyekszünk megoldani minden sűrített levegővel kapcsolatos problémáját. Forduljon hozzánk bizalommal! "

Tóth Tamás
Tóth Tamás - Szervizvető
Szervizvezető
Szerviz és javítás igények kezelése, kiszállások tervezése. Szerviz és javítás árajánlatok elkészítése, tanácsadás. Anyagbeszerzés, alkatrészkereskedelem az alap márkákhoz és egyéb készülékekre vonatkozóan. Weblapszerkesztés, marketing és online jelenlét.
Hajner Balázs
Hajner Balázs - Szerviztechnikus
Szerviztechnikus
Nagyjavítások, gépfelújítás.
Csavarkompresszor és dugattyús kompresszor szerviz és javítás.
Kocsis Szabolcs
Kocsis Szabolcs - Szerviztechnikus
Szerviztechnikus
Elektromossági javítások.
Csavarkompresszor és dugattyús kompresszor szerviz és javítás.
Bolgár László
Bolgár László - Szerviztechnikus
Szerviztechnikus
Dugattyús kompresszor javítás.
Csavarkompresszor és dugattyús kompresszor szerviz és javítás.
Kovács Péter
Kovács Péter - Szerviztechnikus
Szerviztechnikus
Légrendszer hálózat kivitelezés.
Csavarkompresszor és dugattyús kompresszor szerviz és javítás.
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz

Márkafüggetlen kompresszor szerviz

Cégünk az alábbi kompresszorok és levegőkezelők gyártóival áll kapcsolatban:

Atlas Copco kompresszor szerviz