ICONS felügyeleti rendszer

Alup ICONS

ICONS komnpresszor felügyeleti rendszer

 

Hivatalos katalógosunk itt tölthető le

 

 

INTELLIGENCIA

 

Átláthatóság a jövedelmezőség érdekében. A sűrített levegős berendezések nyomon követése lehetővé teszi az erőforrások intelligens használatát. Módot ad a karbantartások proaktív módon megfelelő időben történő elvégzésére.

A rendszer lehetőséget nyújt a problémák felismerésére, mielőtt az veszélyt jelenthetne a termelés folytonosságára. A kompresszoradatok elemzésével időről időre optimalizálható a levegő rendszer hatékonysága.

Mindez az intelligencia elérhető az ICONS mobil kommunikációs egységen keresztül

 

MINDIG KAPCSOLATBAN

 

Az ICONS rendszer lehetővé teszi a gépek ellenőrzését a kompresszor helyiség látogatása nélkül. Mindössze egy egérkattintás és bárhonnét meggyőződhet Ön és szervizpartnere a kompresszor állapotáról az interneten keresztül.

Gyors, könnyű, és mindig ott van, amikor szüksége van rá.

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

 

Az ICONS könnyen felszerelhető. Új kompresszorok esetében gyári opcióként kérhető, vagy egységcsomag áll rendelkezésre régebbi kompresszorok felügyeletének megoldására. Az ICONS mobil kommunikációs egység az elektromos szekrényben van elhelyezve, és Etherneten vagy CAN Buszon keresztül kapcsolódik a kompresszor

vezérlőpaneljéhez. Az adatokat a kompresszor tetején lévő kis antenna segítségével küldi el SIM kártyán keresztül.

Mindegyik gép felügyeletéhez külön eszköz szükséges.

A rendszer számára jelenleg kompatibilis vezérlések AirControl 4, AirControl 5, MK4, MK5 Elektronicon, InfoLogic, AirLogic, ES4000

 

ÁTTEKINTHETŐSÉG

 

Hogy ne érjék meglepetések. Ha a kompresszor működési körülményei ismeretlenek, akkor lehet, hogy az kevésbé hatékonyan működik, és pénzbe kerül. Ha egy rendellenes működésre utaló figyelmeztetés adódik, az tartósan fenn áll fennáll vagy rosszabbodik, ez végső soron a gyártási folyamat megszakításához vezethet.

Az ICONS a proaktív lehetőségeket kínálja a meglepetések és az előre nem látható költségek elkerülésére. Igényeinek és prioritásainak függvényében válassza ki a kívánt felügyeleti szintet, és figyelmezetési módot.

 

 

CSOMAGAJÁNLATOK:

 

RIGHTIME

Áttekintést nyújt szervizidők vonatkozásában, melynek köszönhetően költséghatékonyan lehet megszervezni a kompresszor karbantartását. RighTime csomag online naplózás és a havi riport lehetőségét nyújtja e-mail használatával az Ön számára. A RighTime csomag árát az ICONS mobil kommunikációs egység magában foglalja.

 

UPTIME

A RighTime szolgáltatásai mellett az UpTime a következő szintre emeli a proaktivitást. A gépi figyelmeztetések e-mailként és / vagy szöveges üzenetként kerülnek továbbításra, így korrekciós intézkedéseket tehet, mielőtt még az gépleálláshoz vezetne. A folyamatos ICONS felügyelet lehetővé teszi a kompresszorház monitorozását, energia hatékony és minőségi sűrített levegőellátás érdekében.

Érdeklődés
Kapitár Kompresszortechnika telephelye
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz