Kompresszorok

Cégünk 30 éve foglalkozik kompresszorok forgalmazásával magán, kisipari és nagyipari ügyfeleknek egyaránt. Gyári viszonteladói vagyunk az Atlas Copco csoporthoz tartozó Alup és Abac márkáknak, melyeknek széles termékválasztékát forgalmazzuk az alábbi kategóriákban.

Kapitár Kompresszortechnika telephelye
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Alup csavarkompresszorok
ALUP csavarkompresszoraink a legmagasabb szintű műszaki elvárásoknak is képesek megfelelni. Széles termékválasztékunk a kis helyigényű garázskompresszoroktól, az ipari nagyságú és teljesítményű készülékekig terjed. 2,2 kW-tól akár 350 kW motorteljesítményig. Raktárunkon tartunk különböző felszereltségben kb. 15 kW teljesítményig.

Ajánlatért keresse kollégáinkat!
Abac dugattyús kompresszorok
Olasz gyártmányű, elsimert és közismert Abac márkájú dugattyús kompresszorválasztékunk lefedi a legkisebb és az ipari igényeket egyaránt. Gyári forgalmazóként forgalmazzuk az Abac Line, Pro és Silent szériákat egyaránt. Nagy raktárkészlettel és viszonteladói hálózattal várjuk szíves megkeresésüket.

Ajánlatért keresse kollégáinkat!
Használt kompresszorok
Cégünk szerviz- és kereskedelmi tevékenységéből adódóan rendszeresen rendelkezik különöző kivitelű és teljesítményű csavarkompresszorokkal, melyeket felújítva, szervizelve és tesztelve kínálunk ügyfeleinknek. 2,2-től egészen 75 kW motorteljesítményig tartunk jó ár-érték arányú készülékeket.

Ajánlatért keresse kollégáinkat!
Kompresszor alkatrészek
Alkatrészre van szüksége Abac, Alup vagy egyéb márkájú kompresszorához? Az általunk forgalmazott márkák mellett nagy raktárkészlettel és széleskörű beszerzeési lehetőséggel rendelkezünk a kompresszorok alkatrészeit illetően. Kollégáink 30 éves tapasztalattal rendelkeznek e téren, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatért keresse kollégáinkat!