Léghálózati szűréstechnika

Hálózati szűrők

Léghálózati szűréstechnika

 

A sűrített levegős hálózatok megkövetelik egy vagy több szűrő telepítését. Ennek eredményeképpen jobb levegőminőség érhető el, amely biztos védelmet jelent a szárítók, léghálózatok és pneumatikus egységek részére. Javasoljuk, hogy a megfelelő szűrés elérése érdekében többlépcsős szűrést használjon, ellenkező esetben a finomabb szűrők gyors eltömődésvel, nagyobb nyomáseséssel a levegőminőség romlásával, és a szűrők idő előtti cseréjével kell számolni.

 

A minőség és a termelékenység növelése

 

  • Hálózati szűrők  a sűrített levegő megszűrésével eltávolítják olaj-por szennyeződéseket.
  • Használatuk magasabb végtermék minőséget eredményez
  • Növeli a termelékenységet.

 

 

Karbantartási költségek csökkentése

 

  • Meghosszabbítja gyártóberendezések élettartamát
  • Csökkenti a leállások kockázatát.

 

 

Vonali szűrők telepítése és használata

 

  • Kompatibilis minden kompresszorhoz
  • Gyorsan telepíthető, és gyors szűrőbetét cserét tesz lehetővé
  • Opcionálisan nyomáskülönbség mérővel rendelhető, amely jelzi a szűrőbetét elhasználódását.
  • Nincs elektromos betáp igénye.
Kapitár Kompresszortechnika telephelye
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Omega Air

Szűréstechnika

Évek óta forgalmazzuk a Szlovén Omega Air d.o.o. Ljubjana cég termékeinek közvetlen forgalmazását, amely számos nagy kompresszormárka termékkínálatában is megtalálható. A cég számos márkához kínál kedvező árú szűrőbetéteket is. Válogasson az új szűrőkből, vagy váltsa ki már meglévő szűrőbetétjeit a szűrőtábla alapján!

 

 

OMEGA AIR professzionális hálózati szűrőbetétek:

 

A sűrített levegős hálózatok megkövetelik egy vagy több szűrő telepítését. Ennek eredményeképpen jobb levegőminőség érhető el, amely biztos védelmet jelent a szárítók, léghálózatok és pneumatikus egységek részére. Javasoljuk, hogy a megfelelő szűrés elérése érdekében többlépcsős szűrést használjon, ellenkező esetben a finomabb szűrők gyors eltömődésvel, nagyobb nyomáseséssel a levegőminőség romlásával, és a szűrők idő előtti cseréjével kell számolni

 

Ajánljuk az Omega Air saját gyártmányú, AF szériás szűrőházaiba tartozó szűrőbetétek. 15 mikronos szűrési tartománytól 0,01 mikronig, vagy aktív-szén technológiáig. A termékkörről az alábbi katalógusban tájékozódhat:

Omega Air teljes katalógus

 

Árakkal kiegészített saját, áttekinthető terméklistánkat itt érheti el, Omega vonali szűrők menüpont alatt:

Techtomat kompresszortechnikai árlista

 

3/8"-3/4"-ig akár online is megrendelheti saját szűrőegységét, kiegészítőkkel együtt webshopunkon:

http://www.techtomat-shop.hu/halozati-szurestechika-109

 

 

 

OMEGA AIR Alternatív szűrő kiváltó program:

 

Zander, Domnick hunter, Donaldson, Hiross, Hankinson, Atlas Copco, Alup, Kaeser és további gyártók által készített szűrőbetétek minőségi és árhatékony kiváltására kínálunk most kivételes lehetőséget! A lenti linken elérhető váltókatalógusunkat, amelyben megtalálja a kiváltható szűrők típusait, illetve a kiváltó szűrő cikkszámát. Elérhetőségeinket tud a kiváltással kapcsolatban árat illetve szállítási időt egyeztetni, illetve ebben a katalógusban tájékoztató jellegű eurós árak is vannak feltűntetve:

 

Omega Air váltókatalógus

 

 

OMEGA AIR Ciklonszűrők:

 

A levegő tisztaságához hozzá tartoznak a vízmentesítő eszközök is. Az általunk forgalmazott hűtveszárítók mellett van egy másik megoldásunk is a víz kiszűrésére a sűrített levegő hálózatból, ezek pedig az Omega Air CKL ciklonszűrői. A cirklulációs elven működő szűrőcsalád tökéletes megoldást nyújt egyszerű pneumatika felhasználások vízmentes levegőellátására. A termékeket megtekintheti Omega Air teljes katalógusunkban, illetve árakkal kiegészített árlistánkban az Omega ciklonszűrők menüpont alatt.

 

Omega Air teljes katalógus