Abac kompresszorok

Dugattyús kompresszorok

Abac dugattyús kompresszorok

Az ABAC 1980. óta a rugalmasság és a tapasztalat megfelelő keverékét kínálja a sűrített levegőt használó ipari, professzionális és hobbi piacok számára. A csúcstechnológiát képviselő kompresszor-gyártólétesítményektől kezdve a világ több, mint 100 országában lévő több ezer kompresszor forgalmazón át egyenesen az Önök vállalkozásáig az ABAC minőségi címkével ellátott, bekapcsolás után azonnal használható sűrített levegős megoldásokat biztosít a felhasználóknak. Hibamentes munkaeszközöket szállítunk, legyenek azok dugattyús kompresszorok vagy légszerszámok, amelyek mindig üzemkészek és kéznél vannak.

 

A dugattyús kompresszor kínálatot az alábbi kategóriákra osztottuk:

 

  • ABAC LINE kompresszorok alapvetően magán- illetve kisipari felhasználásra szánt dugattyús készülékek gyűjtneve
  • ABAC PRO kompresszorok alapvetően a kis-, közép- illetvet nagyipari felhasználásra szánt dugattyús készülékek gyűjtőneve
  • ABAC SILENT kompresszorok alapvetően az Abac Pro széria alapjaira épített zajcsillapított kivitelű dugattyús készülékek gyűjtőneve

 

Cégünk közvetlen partnere a Kapitár Kompresszortechnika Kft., a gyártó, azaz az ABAC Gmbh. (Multiair) minősített kereskedelmi- és országos garanciális szervizpartnere. Ennek köszönhetően egy 25 éves tapasztalattal rendelkező cégre tudunk támaszkodni bárminemű javítási vagy garanciális igény esetén. A két cég kooperációja biztosítja vásárlóinknak a számunkra nélkülözhetetlen megbízhatóságot, rugalmasságot és minőséget.

Amennyiben nem biztos a dolgában, tehát kérdése támad a levegőfogyasztásának meghatározásával kapcsolatban, vagy egyéb felhasználási kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, hogy segíthessük választását!

 

 

Amennyiben szeretné megismerni részletesebben megismerni az általunk raktáron tartott tételeket, illetve árainkra kíváncsi, webshopunkban közvetlenül talál erre lehetőséget!

 

http://www.techtomat-shop.hu/abac-dugattyus-kompresszorok-82

 

 

Katalógusainkat az alábbi oldalra kattintva érheti el:

Abac letöltések

Kapitár Kompresszortechnika telephelye
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz