Impresszum

Jognyilatkozat

 

A www.kompresszorgyorsszerviz.hu vagy www.kapitarkft.hu weboldal a Kapitár Kompresszortechnika Kft. tulajdonában van. A Kapitár Kompresszortechnika KFT. mindent megtett annak biztosítására, hogy a weboldalain közölt információk pontosak legyenek a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve az internetes oldalt, vagy az ott közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

 

A www.kompresszorgyorsszerviz.hu vagy www.kapitarkft.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A Kapitár Kompresszortechnika Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A Kapitár Kompresszortechnika Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Az oldalon található képek csak illusztrációk.

 

 

A személyes adatok védelme

 

Bővebben olvashat róla adatvédelmi irányelveink lapon.

 

 

Szerzői jog

 

A Kapitár Kompresszortechnika Kft. weboldala, az azokon található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Kapitár Kompresszortechnika Kft. írásos engedélyével lehetséges.

Kapitár Kompresszortechnika telephelye
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz
Kompresszor szerviz