chicago pneumatic
abac dugattyús kompresszor
rodcraft
alup csavarkompresszor
 
kapitás kompresszortechnika

Kompresszor szerviz


A Kapitár Kompresszortechnika Kft-nél egy 25 éves tapasztalattal rendelkező szervizcsapat várja szíves megkeresésüket. Legyen szó dugattyús, vagy csavarkompresszorról, 350 kW teljesítményig! A minőségi anyagok beszerzését és beszerelését, valamint a szükséges szakértelmet, csak a gyári ALUP szerviz szakemberek tudják biztosítani. Ebben nyújtunk segítséget Önnek!

Az Alup kompresszorok mellett szakembereink tapasztalatot szereztek más készülékek komplett karbantartásában is, melyekre vonatkozóan széleskörű tudás- és dokumentumbázis áll rendelkezésünkre. A teljesség igénye nélkül foglalkozunk az alábbi gyártók készülékeivel is: Atlas Copco, Kaeser, Boge, Fini, Fiac, Ceccato, Worthington, Abac, Agre, Chicago Pneumatic, Power System, Schneider, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Sullair, Tamrotor, Compair, Bottarini, Mark, Demag, Mattei és egyéb gyártók kompresszorai.

A megbízható szerviztevékenység alapvető szabálya a szakértelem és a gyors reagálási idő. Minden szerviz alaptevékenységét a kompresszorban lévő általános szerviztételek cseréje teszi ki, mely magába foglalja a kompresszorolaj, az olajszűrő, a levegőszűrő és esetenként a szeparátor cseréjét, valamint különféle javítókészletek beépítését. Látogatásainkkor nem csak a kötelező szervizintervallumon belüli feladatokat végezzük el. Minden alaklommal figyelmet fordítunk a gépek általános szemrevételezésére, tisztítására, a hűtők alapos kifuvatására, a terheléses ellenőrzésre, a hálózati nyomásviszonyok ellenőrzésére, a hajtásrendszerek vizsgálatára, az olajszint és a hőfok ellenőrzésére valamint a gépben található tömlők vizsgálatára. Különösen fontosnak tartjuk ügyfeleink üzembiztonságát, így az eseti javítások alkalmával igyekszünk a tőlünk telhető lehető legtöbbet nyújtani.

Amennyiben a készülék javítása a helyszínen nem kivitelezhető, a javítás idejére a műhelyünkbe szállított készülék javítási idejére cseregépet biztosítunk, melyet szervizszakembereink teljes körűen tudnak integrálni a szóban forgó légrendszerbe. A kompresszor javítását Pápán található szervizbázisunkon végezzük, ahol a géppel kapcsolatos szinte minden problémát meg tudunk oldani. Ez magába foglalja a főelem (sűrítő, villanymotor) és kiegészítő alkatrészek (csapágy, ékszíj, tömítéskészlet, javítókészlet, szimering, karmantyú, ventilátor, levegőhűtő, olajhűtő, szelep, szenzor, érzékelő, stb.) javítását/cseréjét.
kapitar kompresszortechnika
kompresszor szerviz szurok
cserekompresszor
kompresszor szerviz szurok
kompresszor javítás
kompresszor javítás
kompresszor javítás
kompresszor javítás
Szervizcsapatunk
" Cégünk a kezdetektől fogva fő tevékenységének tekinti a kompresszorok tervszerű karbantartását, melyet az Alup Gmbh-val létrejött kapcsolat nagymértékben erősített. A 2010-es évtől megnövekedett szervizmunkák magukkal vonzották a magasabb szintű szervezettséget is, ennek megfelelően fő feladatom a szervizek komplett háttértámogatása, a szervizútvonal szervezéstől kezdve, az anyagbeszerzésen át, a műszaki támogatásig.

Négy jól képzett, alapos és profi szervizszakemberemmel karöltve igyekszünk megoldani minden sűrített levegővel kapcsolatos problémáját. Forduljon hozzánk bizalommal! "
kompresszor szerviz szervizvezeto
Tóth Tamás

Szervizvezető

toth.tamas(kukac)kapitarkft.hu

Tel.: +36 30 603 1596
kompresszor szerviz szerviztechnikus
Hajner Balázs

Szerviztechnikus

szerviz(kukac)kapitarkft.hu


Tel.: +36 30 826 6176
kompresszor szerviz szervizetchnikus
Kocsis Szabolcs

Szerviztechnikus

szerviz(kukac)kapitarkft.hu


Tel.: +36 30 630 5206
kompresszor szerviz szervizetchnikus
Kovács Péter

Szerviztechnikus

szerviz(kukac)kapitarkft.hu


Tel.: +36 30 826 6164
kompresszor szerviz szervizetchnikus
Bolgár László

Szerviztechnikus

szerviz(kukac)kapitarkft.hu


Tel.: +36 30 198 7872
kompresszor javítás
kompresszor javítás
kompresszor javítás

Atlas Copco csoporthoz kapcsolható márkák:

Atlas Copco kompresszor szerviz

Abac kompresszor szerviz

Fiac kompresszor szerviz

Worthington kompresszor szerviz

Chicago Pneumatic kompresszor szerviz

Ceccato kompresszor szerviz

Agre kompresszor szerviz

Mark kompresszor szerviz